Medlemsmøde

Polaritetsforeningen

- sammenslutningen af polaritetsterapeuter i Danmark

Efterårsarrangement i Polaritetsforeningen

Så inviteres der til behandlingsbytte og miniworkshop i Den Danske Polaritetsforening.

Arrangementet vil udfolde sig på Healingscenter Århus Bredgade 51 8340 Malling søndag den 8. 29. oktober i tidsrummet 10 – 15.

Om formiddagen vil vi bytte behandlinger i tidsrummet 10 – 12.00. Denne del af arrangementet er kun for medlemmer af Den Danske Polaritetsforening.

Fra 12.00.13.00 er der frokost hvor ikke-medlemmer er velkomne. Alle medbringer lidt til frokosten.

Klokken 13.00 vil Vibeke Lundby og Gitte Madsen facilitere en miniworkshop i Hellig Gudindedans ud fra Kaouthar Darmonis lære. Selvom vi begge er nybegyndere vil vi kaste os ud i at formidle nogle af de 9 hellige danse Kaouthar underviser i. Disse stammer fra en 5000 år gamle arabisk tradition. Dertil vil vi inviterer nogle gudinder fra den græske mytologi ind i dansen – og så ser vi hvad der sker 

Jeg medsender link til jer der ønsker at søge mere information om Kaouthar Darmoni.

Denne del af arrangementet er åben for ikke-medlemmer og medbring gerne en ven J

Håber vi ses J

Tilmed dig/jer venligst til gittemadsen72@gmail.com senest den 22. oktober, så ved vi hvor mange der kommer. Information omkring frokost udsendes senere til de der deltager.

Med Venlig Hilsen

Den Danske Polaritetsforening

Polaritetsforeningen kan kontaktes på: info@polaritetsforeningen.dk